Forside > Våre kokker

Våre kokker

Rodrigo Belda

Rodrigo er gründer og medeier av Concept Restaurants.

Han har lang fartstid fra restaurantbransjen, både innen drift, ledelse og som kokk og har vært med å utvikle flere restaurantkonsepter som Delicatessen Tapasbar og Aymara Peru.

Rodrigo Belda, Gründer og medeier i Concept Restaurants

Rodrigo kom fra Chile til Norge i 1988. Interessen for restaurant startet på kokkeskolen i Kongsvinger. Deretter fulgte læretid på Oslo Plaza, etterfulgt av kokkejobber på blant annet Grand Hotel.

Allerede som 22 åring i 2000, ble han kjøkkensjef på Delicatessen Grünerløkka, og det var her historien til Delicatessen Tapasbar begynte. Rodrigo reiser mye til Spania og har besøkt Peru for å kvalitetssikre alle ledd.

Sammen med cateringsjef Sebastien Campa utvikler Rodrigo alle våre menyer med de beste råvarer av høyeste kvalitet.

 

 

 

 

Sebastién Campa

Sebastién har vært cateringsjef for Concept Restaurants Catering siden oppstart i 2014, og har lang erfaring som kokk både i Frankrike og Norge.

Sebastién Campa, Cateringsjef i Concept Restaurants

Siden han fullførte kokkeskolen i Frankrike i 1997 har han jobbet som kokk både innenfor restaurant og catering på blant annet La Ribaudière (1 Michelin-stjerne), Solsiden Restaurant og Delicatessen Grünerløkka.

Som kjøkkensfef på Delicatessen Catering har han sørget for å sette sitt preg på menyene i stil med konseptet helt siden avdelingen åpnet i 2014.

Sebastién brenner for gode kundeopplevelser og setter alltid kunden først.