Forside > Våre kokker

Våre kokker

 

Bli bedre kjent med kokkene bak våre spanske tapasmenyer – cateringsjef Sebastién Campa, og Delicatessen-medgründer Rodrigo Belda!

 

Eventyret Delicatessen Catering begynte helt organisk på Delicatessen Grünerløkka i begynnelsen på 2000-tallet. Restaurantgjester begynte å spørre om catering – og catering fikk de. Etter hvert som pågangen ble større, måtte cateringprosjektet få større og egne fasiliteter. I 2014 flyttet Delicatessen Catering derfor inn i egne, flotte lokaler på Carl Berner, og i dag leverer vi mat til kvalitetsbevisste kunder mer eller mindre syv dager i uken!

 

Sebastién Campa

 

Sebastién har vært cateringsjef for Delicatessen Catering siden oppstarten, og har lang erfaring som kokk både i Frankrike og Norge. Siden han fullførte kokkeskolen i Frankrike i 1997 har han jobbet som kokk både innenfor restaurant og catering på blant annet La Ribaudière (1 Michelin-stjerne), Solsiden restaurant og Delicatessen Grünerløkka.

 

Sebastién Campa, Cateringsjef i Concept Restaurants

 

Som kjøkkensfef på Delicatessen Catering har han sørget for å sette sitt preg på menyene i stil med konseptet helt siden avdelingen åpnet i 2014. Djevelen er i detaljene, og for Sebastién er maten ikke god nok før så vel smak, tekstur, utseende og helhetsopplevelse er perfekt.

Sebastién brenner for gode kundeopplevelser og setter alltid kunden først – nesten uansett hvilken type forespørsel du måtte komme med.

 

Rodrigo Belda

 

Rodrigo er gründer og medeier av Concept Restaurants, som eier Delicatessen-restaurantene, Delicatessen Catering og Aymara Peru. Rodrigo har lang fartstid fra restaurantbransjen, både innen drift, ledelse og som kokk. Selv om han ikke jobber så mye på kjøkkenet lenger, er Rodrigo fortsatt aktivt involvert i å sørge for at maten på så vel cateringavdelingen som i restaurantene alltid holder topp kvalitet.

 

Rodrigo Belda, Gründer og medeier i Concept Restaurants

 

Rodrigo kom fra Chile til Norge i 1988. Interessen for restaurant startet på kokkeskolen i Kongsvinger. Deretter fulgte læretid på Oslo Plaza, etterfulgt av kokkejobber på blant annet Grand Hotel.

Allerede som 22-åring ble han kjøkkensjef på Delicatessen Grünerløkka i år 2000, og det var her historien til Delicatessen Tapasbar begynte. Rodrigo reiser til Spania flere ganger i året og har også besøkt Peru gjentatte ganger, for å kvalitetssikre alle ledd.

Sammen med cateringsjef Sebastién utvikler Rodrigo alle våre menyer – med det beste av både spanske og norske råvarer av høyeste kvalitet.