Forside > Våre kokker

Våre kokker

 

Bli bedre kjent med kokkene bak våre spanske tapasmenyer – cateringsjef Sebastién Campa, og Delicatessen-medgründer Rodrigo Belda!

 

Eventyret Delicatessen Catering begynte helt organisk på Delicatessen Grünerløkka i begynnelsen på 2000-tallet. Restaurantgjester begynte å spørre om catering – og catering fikk de. Etter hvert som pågangen ble større, måtte cateringprosjektet få større og egne fasiliteter. I 2014 flyttet Delicatessen Catering derfor inn i egne, flotte lokaler på Carl Berner, og i dag leverer vi mat til kvalitetsbevisste kunder mer eller mindre syv dager i uken!

 

Sebastién Campa

 

Sebastién har vært cateringsjef for Delicatessen Catering siden oppstarten, og har lang erfaring som kokk både i Frankrike og Norge. Siden han fullførte kokkeskolen i Frankrike i 1997 har han jobbet som kokk både innenfor restaurant og catering på blant annet La Ribaudière (1 Michelin-stjerne), Solsiden restaurant og Delicatessen Grünerløkka.

 

Sebastién Campa, Cateringsjef i Concept Restaurants

 

Som kjøkkensfef på Delicatessen Catering har han sørget for å sette sitt preg på menyene i stil med konseptet helt siden avdelingen åpnet i 2014. Djevelen er i detaljene, og for Sebastién er maten ikke god nok før så vel smak, tekstur, utseende og helhetsopplevelse er perfekt.

Sebastién brenner for gode kundeopplevelser og setter alltid kunden først – nesten uansett hvilken type forespørsel du måtte komme med.

 

Rodrigo Belda

 

Rodrigo er gründer og medeier av Concept Restaurants, som eier Delicatessen-restaurantene og Delicatessen Catering. Faktisk var han Delicatessen sin aller første kjøkkensjef, da Delicatessen Grünerløkka åpnet i 1999!

Rodrigo har lang fartstid fra restaurantbransjen, både innen drift, ledelse og som kokk. Selv om han ikke jobber så mye på kjøkkenet lenger, er Rodrigo fortsatt aktivt involvert i å sørge for at maten på så vel cateringavdelingen som i restaurantene alltid holder topp kvalitet.

 

Rodrigo Belda, Gründer og medeier i Concept Restaurants

 

Rodrigo kom fra Chile til Norge i 1988. Interessen for restaurant startet på kokkeskolen i Kongsvinger. Deretter fulgte læretid på Oslo Plaza, etterfulgt av kokkejobber på blant annet Grand Hotel.

Allerede som 22-åring ble han kjøkkensjef på Delicatessen Grünerløkka, og det var altså her historien til Delicatessen Tapasbar begynte. Rodrigo reiser til Spania flere ganger i året for å kvalitetssikre alle ledd, samt finne inspirasjon til nye retter og menyer.

Sammen med cateringsjef Sebastién utvikler Rodrigo alle våre menyer – med det beste av både spanske og norske råvarer av høyeste kvalitet.