Andre anledninger

Noen anledninger er viktigere enn andre, men maten er uansett en viktig del av dem alle. Bor du i Oslo, Fredrikstad eller Bodø, kan vi tilby catering av spansk eller peruansk tapas og fingermat til alle anledninger, uansett om du skal arrangere dåp, julebord, bursdagsfest, begravelse eller noe annet.

 

For catering til anledninger i Oslo – send oss en hevendelse på catering@delicatessen.no

For catering til anledninger i Bodø eller Fredrikstad  ta direkte kontakt med restaurantene på telefon eller e-post:

Fredrikstad: 21 42 28 80 / fredrikstad@delicatessen.no
Bodø:
 23 65 18 80 / bodo@delicatessen.no.

 

Catering til bursdagsselskap og jubileum

Uansett om du skal arrangere et bursdagsselskap eller feire et jubileum med rundt tall, bryllupsdag, eller andre viktige markeringer, skal dagen handle om deg og de du har nærmest. Ved å bestille catering til feiringen, kan du nyte godt selskap i familie og venner uten å selv måtte stå over grytene og lage mat. Send oss en forespørsel, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan med å finne rettene som passer perfekt til ditt arrangement. Maten leveres på fat, klart til servering på buffet eller bord. Dersom du ønsker å leie bestikk og tallerkener, tilbyr vi også dette for større selskap etter avtale.

Catering til dåp og baby shower

Snitter eller annen fingermat er perfekt til dåpen eller baby showeren, når man skal feire starten på et nytt liv. Å ta seg av både gjester og en litt urolig hovedperson i en dåp kan være krevende, samtidig som man gjerne vil tilbringe tiden med gjestene. Ved å bestille catering får du én ting mindre å tenke på, samtidig som det åpner muligheten for å kunne servere et bredt utvalg retter som passer for både små og store. Velg en av våre menyer, eller ta kontakt med oss for veiledning. Vi kan levere nøyaktig så lite eller mye dere trenger for å gjøre dagen uforglemmelig!

Catering til begravelse

Etter en begravelsesseremoni er det fint å servere mat som er lettspist og sosial, enten det er hjemme eller i et forsamlingslokale. Ved å velge en av våre menyer med fingermat, kan du være sikker på at det blir servert mat som er passende for anledningen, uansett antall gjester. Velg en av våre menyer, eller kontakt oss for veiledning. Maten leveres klar til servering i lekre terracottafat- og skåler, slik at det er enkelt å sette ut maten på buffet eller bord.

Catering til julebord

Julen er en høytid mange av oss er glade i. Den er full av godt humør og høye forventninger – ikke minst til maten vi skal spise. Uansett du planlegger julelunsj på kontoret eller julebord for vennegjengen, kan vi levere passende catering som bidrar til å skape den gode stemningen. Ta kontakt med oss om du ønsker anbefalinger til tapas eller hjelp til catering ved ditt julebord.

Catering til utdrikningslag

På en dag hvor fest og moro står i sentrum, er det greit å slippe å bruke tid på å lage, pakke inn og pakke ut mat – og heller glede seg til å sette frem ferdig og lettspist tapas. Bestill catering og velg mellom å hente maten selv, eller få maten levert til ditt lokale!

 

Se menyene våre i Oslo, Bodø eller Fredrikstad her.