Forside > Catering til andre anledninger

Catering til andre anledninger

Hvis du er på jakt etter catering til bursdag, firmafest, utdrikningslag eller andre feiringer så har du kommet til riktig sted. Delicatessen Catering tilbyr mat for alle anledninger – uansett om deltakerne bare er noen få, eller flere hundre!

 

Noen anledninger er viktigere enn andre, men maten er uansett en viktig del av dem alle. Vi tilbyr catering i Oslo med omegn, og lager spansk tapas og fingermat til alle anledninger – uansett om du skal ha catering til konfirmasjon, dåp, julebord, bursdagsfest, begravelse eller noe annet. Bestiller du catering fra Delicatessen kan du være sikker på at du får mat som faller alle i smak, siden tapas byr på så varierte smaker. Og hvis du skal arrangere et større selskap kan vi alltid tilpasse menyer eller finne på spennende alternativer, dersom noen i gjengen har allergier eller andre kostholdspreferanser.

Til større grupper tilbyr vi også peruansk mat inspirert av Delicatessens søsterrestuarant Aymara Peru. Ta kontakt med oss dersom du skal arrangere et større selskap og ønsker å se en cateringbrosjyre – eller har andre spørsmål om å bestille catering fra Delicatessen!

 

Se våre menyer – og bestill catering i Oslo med omegn

 

mat til konfirmasjon catering fra delicatessen
Bestill tapas catering i Oslo fra Delicatessen – digg mat for alle smaker!

 

Catering til bursdag og jubileum

Uansett om det er et rundt jubileum eller bare enda et år på jorden som skal feires er det utrolig deillig å bestille catering til bursdagsfesten. Når man samler en større gjeng er det kjedelig å måtte stå på kjøkkenet hele dagen før – og ofte mange timer før gjestene ankommer i tillegg, med oppvarming og de siste forberedelsene. Ikke minst er det digg å slippe både en og to runder til butikken for å kjøpe ingrediensene som trengs. 

Tapas til bursdag er både festlig og praktisk. Hvis du skal invitere mange gjester i bursdagsselskapet kan det være vanskelig å tilfredsstille alles ulike ganer og spisevaner. I en tapasmeny er det alltid mye å velge i, og både kalde og varme retter som de fleste har hørt om eller prøvd før. Mange nordmenn har tross alt et varmt forhold til spansk mat, fra hyggelige restaurantbesøk under en Syden-ferie eller flere.    

 

fingermat catering delicatessen oslo
Pinchos catering er et utmerket valg i selskaper hvor det ikke er faste sitteplasser, og mingling står i sentrum

 

Catering til begravelse

Etter en begravelsesseremoni er det fint å servere mat som er lettspist og sosial, enten det er hjemme eller i et forsamlingslokale. Ved å velge en av våre menyer med fingermat, kan du være sikker på at det blir servert mat som er passende for anledningen, uansett antall gjester. Hvis du ikke finner noe som passer på bestillingssiden vår kan du sende oss en forespørsel på mail.

Våre menyer leveres klare til servering i lekre terracottafat- og skåler, slik at det er enkelt å sette ut maten på buffet eller bord. Bestill catering til begravelse fra Delicatessen, så finner alle garantert noe som faller i smak.

 

Catering til utdrikningslag

På en dag hvor fest og moro står i sentrum, er det greit å slippe å bruke tid på å lage, pakke inn og pakke ut mat – og heller glede seg til å sette frem ferdig og lettspist tapas. Bestill catering til utdrikningslag og velg mellom å hente maten selv, eller få maten levert til ditt lokale!

 

Bestill tapas Oslo

 

Har du spørsmål om bestilling av catering i Oslo er det bare å sende oss en epost, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan med å finne rettene som passer perfekt til ditt arrangement. Maten leveres på fine fat, klar til servering på buffet eller bord. Dersom du ønsker å leie bestikk og tallerkener, kan vi tilby dette for større selskap etter avtale.

 

Se også vår FAQ-side, eller send oss en epost: catering@delicatessen.no