Forside > Catering til andre anledninger

Catering til andre anledninger

Hvis du er på jakt etter catering til et arrangement, så har du kommet til riktig sted. Delicatessen Catering tilbyr mat for alle anledninger – uansett om deltakerne bare er noen få, eller flere hundre!

 

Noen anledninger er viktigere enn andre, men maten er uansett en viktig del av dem alle. Bor du i Oslo kan vi tilby catering av spansk eller peruansk tapas og fingermat til alle anledninger – uansett om du skal arrangere dåp, julebord, bursdagsfest, begravelse eller noe annet. Vi har også catering fra våre restaurant i Tromsø. Her er menyene noe mindre, men hvis du skal arrangere et større selskap kan vi alltid tilpasse menyer og finne på spennende alternativer. Se våre menyer, og ta kontakt med restauranten direkte dersom du har noen spørsmål eller spesielle ønsker!

 

Se vår cateringmeny i Oslo

Se vår cateringmeny i Tromsø

 

 

Catering til bursdagsselskap og jubileum

Uansett om du skal arrangere et bursdagsselskap eller feire et jubileum med rundt tall, bryllupsdag, eller andre viktige markeringer, skal dagen handle om deg og de du har nærmest. Ved å bestille catering til feiringen, kan du nyte godt selskap i familie og venner uten å selv måtte stå over grytene og lage mat. Se hvilke menyer og retter vi har tilgjengelig på bestillingssiden vår, hvor du enkelt legger inn en bestilling. Har du spørsmål, er det bare å sende oss en epost så skal vi hjelpe deg så godt vi kan med å finne rettene som passer perfekt til ditt arrangement. Maten leveres på fat, klart til servering på buffet eller bord. Dersom du ønsker å leie bestikk og tallerkener, kan vi tilby dette for større selskap etter avtale.

 

Catering til dåp og baby shower

Snitter eller annen fingermat er perfekt til dåpen eller baby showeren, når man skal feire starten på et nytt liv. Å ta seg av både gjester og en litt urolig hovedperson i en dåp kan være krevende, samtidig som man gjerne vil tilbringe tiden med gjestene. Ved å bestille catering får du én ting mindre å tenke på, samtidig som det åpner muligheten for å kunne servere et bredt utvalg retter som passer for både små og store. Velg en av våre menyer, eller ta kontakt med oss for veiledning. Vi kan levere nøyaktig så lite eller mye dere trenger for å gjøre dagen uforglemmelig!

 

fingermat catering delicatessen oslo

 

Catering til begravelse

Etter en begravelsesseremoni er det fint å servere mat som er lettspist og sosial, enten det er hjemme eller i et forsamlingslokale. Ved å velge en av våre menyer med fingermat, kan du være sikker på at det blir servert mat som er passende for anledningen, uansett antall gjester. Hvis du ikke finner noe som passer på bestillingssiden vår kan du sende oss en forespørsel på mail. Våre menyer leveres klare til servering i lekre terracottafat- og skåler, slik at det er enkelt å sette ut maten på buffet eller bord.

 

Catering til utdrikningslag

På en dag hvor fest og moro står i sentrum, er det greit å slippe å bruke tid på å lage, pakke inn og pakke ut mat – og heller glede seg til å sette frem ferdig og lettspist tapas. Bestill catering og velg mellom å hente maten selv, eller få maten levert til ditt lokale!

 

Bestill tapas Oslo

Bestill tapas Tromsø

 

Har du spørsmål? Se vår FAQ-side, eller send oss en epost: catering@delicatessen.no