Forside > Catering til dåp

Catering til dåp

Om du vurderer å bestille catering til dåp trenger du heldigvis ikke å lete lenger. Delicatessen Catering leverer både enklere snacksmenyer for stående selskap, og mettende tapasmenyer som vil falle så vel liten som stor i smak! 

 

Å feire starten på et nytt liv er ikke bare-bare. Man tar ofte imot en veldig variert gjeng med gjester i et dåpselskap, så mange ulike smaker og kostholdspreferanser skal tilfredsstilles. Da er det deilig å la noen andre ta seg av matlagingen. Delicatessen Catering leverer digg mat til dåp av både små og store størrelser – og har du spørsmål om hva du burde bestille er det bare å sende oss en epost.

 

Bestill mat til dåp

 

mat til dåp
Klassisk tapas – en meny som aldri slår feil!

 

Catering i dåp

Skal du arrangere dåpselskap hjemme eller i et selskapslokale? Da bør du så absolutt unne deg å bestille catering. Å ta seg av både gjester og en litt urolig hovedperson på samme gang kan være krevende. Helst av alt vil man jo gjerne tilbringe så mye tid som mulig med slekt og venner – samtidig som man imponerer med maten som blir servert. Ved å bestille catering med levering får du én ting mindre å tenke på, og kan servere et bredt utvalg retter i dåpen uten å tilbringe hele dagen på kjøkkenet. Tapas, snitter eller fingermat er et genialt valg av catering i dåp, siden både store og små garantert finner noe de liker. Og hos Delicatessen Catering kan du selvsagt bytte ut retter eller få en meny skreddersydd, om det gjelder en bestilling til et større selskap.

Velg en av våre menyer, eller ta kontakt med oss for veiledning rundt catering til dåp. Vi kan levere nøyaktig så lite eller mye dere trenger for å gjøre dagen uforglemmelig! 

 

Mat til dåp

Mat som passer godt i dåp er typisk mat som ikke er altfor sterk – og som både barna og bestemor liker. Sånn sett er tapas et perfekt valg av mat til dåp, siden utvalget av retter er stort og variert. De fleste av våre tapasretter er heller ikke sterke; kun rike på smak. Er du usikker på hva du skal velge er det bare å ringe oss eller sende en epost, så skal vi prøve å svare så godt vi kan. Trenger du å tilpasse noen retter til allergier eller andre kostholdspreferanser kan vi som regel ordne det også.

Skal man ha et selskap uten faste sitteplasser er det lurt å bestille mat som kan spises uten bestikk og tallerkener; som fingermat, pinchos eller andre småretter som er lekre å dandere på et buffetbord. Ønsker du en litt mer formell meny til dåpen er vår Tapas meny med blandt annet confitert ørret, oksetataki og grillet chevresalat et genialt valg. Våre tapasmenyer leveres i lekre terracottafat og -skåler som bare kan settes rett ut på bordet rett før servering. Ønsker du å varme opp maten selv følger det med instruks for oppvarming av de rettene som trenger det. 

 

Se våre cateringmenyer

 

catering snitter i oslo
Pinchos og fingermat er både et pent og praktisk valg av mat til dåp

 

Mat til babyshower

Et annet baby-høydepunkt som mange velger å samles rundt, riktignok et stykke før dåpen, er en babyshower. Det kan være vanskelig å bestille mat til babyshower – siden minst én person ofte har litt strenge kostholdsrestriksjoner. Og det er jo viktig at hovedpersonen får seg et tilfredsstillende måltid. Hun spiser jo tross alt for to personer! Så hvorfor ikke bestille catering til babyshower, og og slippe både innkjøp og tilberedning av en haug med ulike retter?

Vi vet hvor vanskelig det kan være å forholde seg til hva som kan serveres og ikke i et selskap med gravide gjester. Derfor er det selvsagt ingen problem å tilpasse retter når du bestiller mat fra oss, eller be om en meny tilpasset gravide. Vår klassiske tapasmeny er et populært valg i babyshowers hvor man ønsker noe litt mer formelt – mens vår fingermat-meny egner seg utmerket til selskaper hvor det er større fokus på mingling. 

 

Bestill mat fra Delicatessen til ditt neste selskap – den beste tapas catering i Oslo!

 

catering tapas snacks delicatessen
Et stykke spansk snacksmeny – vel bekomme!