Forside > Møtemat og lunsj catering

Møtemat og lunsj catering

Delicatessen Catering tilbyr lunsj og møtemat bestående av sandwicher og wraps – eller mindre tapasmenyer som kan bestilles enten kalde og oppvarmet.  

 

Det skal være lett å finne en god, sunn og smaksrik lunsj som kan spises raskt og enkelt. Næringsrik lunsj og møtemat bidrar til å holde energinivået og konsentrasjonen oppe, og er svært viktig for en god arbeidsdag. Delicatessen Catering kan levere smaksrike sandwicher, wraps og tapas til små som store møter, lunsjer eller konferanser. 

 

Catering lunsj til kurs og konferanse

 

Skal du arrangere et møte eller holde et kurs og trenger en enkel lunsj eller møtemat som kan serveres i løpet av dagen? Vi leverer mat som er godt egnet for så vel mindre møter med få deltakere, som for større møter, kurs eller større arrangementer.

Vi har tre sunne og næringsrike alternativer satt sammen av spennende og gode råvarer. Disse er perfekte som enkel lunsj eller møtemat på jobben – uansett tid på året!

 

Sandwich med Serranoskinke & Manchego

Sandwich med Piquillo & Aubergine 

Grillet tortillawrap med Laks & Chevrekrem

 

Maten serveres kald, og vi beregner 1.5 per person som passelig mengde.

 

I tillegg har vi to forskjellige lunsjmenyer med tapas, som i tillegg kan fås i vegetarisk versjon.

 

Bestill lunsj og møtemat med levering

 

På Delicatessen Catering i Oslo har vi et minimumsantall på 20 porsjoner for bestilling av sandwicher, salater og lunsjmenyer. Du kan bestille noen av våre tapasmenyer i mindre antall på vår bestillingsside. Ønsker du noe annet en det som ligger på bestillingssiden? Send oss en henvendelse til catering@delicatessen.no for å bestille lunsj og møtemat i Oslo med omegn.

 

For lunsj- og møtemat i Tromsø ta direkte kontakt med restauranten på telefon eller e-post:

Catering i Tromsø: 35 10 47 40 | tromso@delicatessen.no

 

 

Lunsj møtemat catering oslo
En av våre to Tapasmeny Lunsj, med albondigas, oliven, tunfisksalat, salat, chorizo & sjampinjong og brød & alioli