Forside > Møtemat og lunsj catering

Møtemat og lunsj catering

Delicatessen Catering tilbyr lunsj og møtemat bestående av sandwicher og wraps – eller mindre tapasmenyer som kan bestilles enten kalde eller oppvarmet.  

 

Det skal være lett å finne en god, sunn og smaksrik lunsj som kan spises raskt og enkelt. Næringsrik lunsj og møtemat bidrar til å holde energinivået og konsentrasjonen oppe, og er svært viktig for en god arbeidsdag. Delicatessen Catering kan levere smaksrike sandwicher, wraps og tapas til små som store møter, lunsjer eller konferanser. 

 

Catering lunsj til kurs og konferanse

 

Skal du arrangere et møte eller holde et kurs og trenger en enkel lunsj eller møtemat som kan serveres i løpet av dagen? Vi leverer mat som er godt egnet for så vel mindre møter med få deltakere, som for større møter, kurs eller større arrangementer.

Vi har tre sunne og næringsrike alternativer satt sammen av spennende og gode råvarer. Disse er perfekte som enkel lunsj eller møtemat på jobben – uansett tid på året!

 

Sandwich med Serranoskinke & Manchego

Sandwich med Piquillo & Aubergine 

Grillet tortillawrap med Laks & Chevrekrem

 

Maten serveres kald, og vi beregner 1.5 per person som passelig mengde.

 

I tillegg har vi to forskjellige lunsjmenyer med tapas, som også kan fås i vegetarisk versjon.

 

lunsj catering til konferanse
Sandwich med serrano og manchego – en Delicatessen-klassiker som passer perfekt til lunsjmøter eller konferanser!

 

Bestill lunsj og møtemat med levering

 

På Delicatessen Catering i Oslo har vi et minimumsantall på 10 porsjoner for bestilling av sandwicher, salater og wraps. Du kan også bestille noen av våre tapasmenyer i liten størrelse hvis du ønsker en fargerik og mettende lunsj til ditt neste møte eller konferanse. Du legger enkelt inn en bestilling på vår bestillingsside, og hvis du ønsker faktura kan du velge å registrere bestillingen som en firmabestilling.

Ønsker du noe annet en det som ligger på bestillingssiden? Send en epost til catering@delicatessen.no hvis du er interessert i å bestille lunsj og møtemat i Oslo med omegn, så kan vi sende deg en brosjyre med alle våre menyer.

 

Lunsj møtemat catering oslo
En av våre to Tapasmeny Lunsj, med albondigas, oliven, tunfisksalat, salat, chorizo & sjampinjong og brød & alioli