Forside > Fingermat catering

Fingermat catering

Fingermat catering er perfekt for arrangementer hvor man kun ønsker noe lett å spise, og hvor det er viktig at maten skal kunne spises uten bestikk. Delicatessen Catering tilbyr fingermat for som leveres kald, klar til å settes på bordet!

 

For stående selskap eller anledninger der enkel bespisning er det mest praktiske, tilbyr Delicatessen Catering smaksrike pinchos, snitter og annen fingermat. Uansett om du skal arrangere et utdrikningslag der man er på farten, dåp der det er mye aktivitet rundt de små, eller man skal ta farvel med et kjært familiemedlem, kan vi levere fingermat det er naturlig å samles rundt.

 

NB! Fingermat er for tiden kun tilgjengelig for større selskaper – send en forespørsel til catering@delicatessen.no hvis du ønsker å bestille fingermat i Oslo.

 

Se bestillingssiden vår hvor du finner den ordinære menyen vår (Oslo), og enkelt kan legge inn en bestilling.

 

 

For å bestille fingermat eller pinchos som catering til selskap i Fredrikstad eller Tromsø – ta direkte kontakt med restaurantene på telefon eller e-post:

 

Fredrikstad: 21 42 28 80fredrikstad@delicatessen.no
Tromsø: 35 10 47 40tromso@delicatessen.no

 

Pinchos og snitter catering

 

Når det kommer til fingermat, er pinchos og snitter perfekt å servere dine gjester. Pinchos er ulike, spanske småretter, ofte holdt sammen med en liten cocktailpinne. Pinchos – eller pintxos, som det heter i Spania – kan enkelt spises uten at man trenger å bruke bestikk, og uten søl. Snitter er små smørbrød bestående av forskjellig typer pålegg og topping plassert på et lite stykke brød. Disse er også enkle å spise, uansett om man står eller sitter. På Delicatessen Catering lager vi snitter med spansk vri, sammen med andre småretter som enkelt kan spises stående.

Fingermat kan enkelt settes frem hvor som helst i lokalet, slik at gjestene kan forsyne seg og spise utover dagen etter hvert som de blir sultene eller ønsker påfyll. Dette skaper mer rom for det sosiale – slik at man kan mingle og bevege seg i rommet mens man spiser.

 

snitter catering oslo
Et utvalg pintxos fra Delicatessen Catering i Oslo