Fingermat

Delicatessen catering tilbyr smaksrike pinchos, snitter og annen fingermat for alle anledninger. Uansett om du skal arrangere utdrikningslag eller ta farvel med et kjært familiemedlem, kan vi levere mat som det er naturlig å samles rundt. 


For fingermat eller pinchos til selskap i Bodø eller Fredrikstad – ta kontakt med restaurantene.

 

NB! Fingermat er for tiden ikke tilgjengelig for bestilling – se bestillingssiden for oppdatert meny (Oslo) 

 

Catering til utdrikningslag 

På en dag hvor fest og moro står i sentrum, er det greit å slippe å bruke tid på å lage, pakke inn og pakke ut mat – og heller glede seg til å sette frem ferdig og lettspist tapas. Hent selv, eller få maten levert!

 

Catering til bursdagsselskap

Har bursdagsbarnet vært i Spania, eller drømmer om å spise seg gjennom Barcelonas gater? Uansett kan vi gjøre dagen enda et hakk bedre ved å sørge for at maten i hvert fall minner om en dag på stranda ved middelhavet – i den mengden dere trenger, og med de smakene dere liker best. 

 

Catering til Baby Shower

Når vertskapet ikke kan nyte cava helt enda, kan gjengen i det minste kose seg med spanske smaker og gravidvennlige retter. Vi leverer nøyaktig så lite eller mye dere trenger for å gjøre dagen uforglemmelig!

 

Catering til dåp

Snitter eller annen plukkmat er et utmerket alternativ til bevertning etter barnedåpen. Små som store kan samles over nye og spennende smaker, uansett om det er snakk om mini-sandwiches eller et utvalg spanske pølser. Ta kontakt med oss for anbefalinger for nettopp ditt selskap, så guider vi deg gjennom bestillingen.

 

Catering til begravelse

Uansett om dere skal samles hjemme hos noen eller i et forsamlingslokale, vil fingermaten vår legge til rette for et sosialt og lettspist måltid. Velg en av våre menyer, eller kontakt oss for veiledning. Maten leveres klar til servering på store fat, og ønsker du å leie bestikk er det bare å sende oss en forespørsel.

fingermat pinchos catering