Forside > Catering til bryllup

Catering til bryllup

Et bryllup er en av de viktigste dagene i enhver persons liv. Dagen da alt skal klaffe, og en begivenhet som fortjener god mat uten unødvendig bekymring og stress hos brudeparet.

 

Det kreves mye planlegging før den store dagen, og hva som skal stå på bryllupsmenyen er en viktig del av dette. Vi i Delicatessen Catering leverer både klassiske og moderne tapasretter til ditt bryllup. Vi tilbyr to grunnleggende menyalternativer, med stor mulighet for tilpasning etter allergier eller andre ønsker. Maten er som vanlig laget av gode råvarer, hentet fra tapaskonseptet vårt, med et variert utvalg spennende, spanske retter. Se menyalternativer nedenfor.

 

Planlegging av catering til bryllup

 

Ved å ha god dialog om menyen i forkant fjernes bekymringer og stresselementer. Vi ønsker å bidra til at dagen blir like spesiell som det er ønsket at den skal være, med god mat og unike smaker. Vår kjøkkensjef Sebastién har god erfaring fra å lage flotte matopplevelser for forventningsfulle brudepar. Ved forespørsel på catering til bryllup inviterer vi til et møte på vårt kjøkken, og når menyen er fastsatt kan dere bestille hjem en prøvesmak av valgt meny. Ved behov eller ønske kan vi også være behjelpelige med leie av bestikk, servise og mye annet. Det er bare å ta kontakt med oss! 

 

Benytt deg av kontaktskjemaet nederst på siden for et uforpliktende tilbud hvis du ønsker catering til bryllup i Oslo med omegn. Fyll ut skjemaet etter beste evne og trykk «send», så hører du fra oss.

 

catering til bryllup

 

catering til bryllup oslo

 

 

Send oss en henvendelse