Forside > Catering til julebord

Catering til julebord

Skal du arrangere julebord for kolleger eller vennegjengen? Vi tilbyr catering til julebord i Oslo og Tromsø, og kan levere spennende spanske tapasretter hjem, til kontoret eller til et selskapslokale!

 

Julen er en høytid mange av oss er glade i. Den er full av godt humør og høye forventninger – ikke minst til maten vi skal spise. Uansett om du planlegger julelunsj på kontoret eller julebord for vennegjengen, kan vi levere passende catering som bidrar til å skape den gode stemningen. Ta kontakt med oss om du ønsker anbefalinger til tapas eller hjelp til catering ved ditt julebord.

 

Se våre menyer på Delicatessen Catering i Oslo

 

Tapas catering til julebordet

 

Delicatessen Catering kan levere tapas til alt fra små til store julebord. I Oslo har vi en egen meny med juletapas i tillegg til våre vanlige cateringmenyer, med vår egen vri på julemat som ribbe og svineribbe. Menyen kombinerer julesesongens smaker og råvarer med spanske favoritter som manchego, bakte småpoteter og chorizopølser – her er det virkelig noe for alle smaker.

Ellers kan vi også levere lunsjmenyer med tapas, smakfulle sandwicher eller wraps med røkelaks. Vi har også Fingermat-menyer som passer for den som vil ha enklere bespisning eller ønsker mat som kan spises uten bestikk.

 

catering til julebord
Juletapas – den perfekte menyen for deg som ønsker et smakfullt og sosialt måltid til julebordet!

 

Bestill catering, og sett maten rett ut på bordet!

 

Cateringmenyene våre leveres i fine, serveringsklare terracottafat og skåler som kan settes rett ut på buffetbordet. Og ønsker dere en mer formell julebordsfeiring, kan kokk leies inn på forespørsel. Ta kontakt med catering@delicatessen.no for forespørsel om kokk.

Bestill catering til julebordet, så kan både du og gjestene dine slappe helt av og nyte mat i hyggelig selskap. Send oss en epost om du ønsker anbefalinger rundt tapasmenyer, eller har andre spørsmål. Delicatessen leverer catering i Oslo og Tromsø – men du kan også hente maten uten kostnad på cateringavdelingen i Oslo eller på restauranten i Tromsø.

 

Bestill catering til julebord i Oslo

Bestill catering til julebord i Bodø

 

Har du spørsmål om bestilling av catering i Oslo? Se vår FAQ-side, eller send en epost til catering@delicatessen.no.