Forside > Catering til konfirmasjon

Catering til konfirmasjon

Det er genialt å bestille tapas til konfirmasjonsselskapet, siden variasjonen er så stor. Både barn og voksne vil garantert finne noe de liker i våre tapas cateringmenyer!

 

På en dag så spesiell som konfirmasjonen, er det ekstra viktig at maten er god. Tapas er populært blandt så vel voksne som barn, og passer perfekt både på buffetbord eller i mindre buffeter på langbord. Vi leverer tapas catering til alt fra små til store konfirmasjoner, og har flere menyer som passer ypperlig til feiringen. Hos oss finner du noe garantert noe som faller alle i smak!

 

Bestill catering til konfirmasjon i Oslo

 

Klassisk tapas á la Delicatessen

 

Dette er den eldste og en av våre mest populære tapasmenyer som inneholder mange retter som de fleste liker. Blant annet er kjøttbollene og kyllingvingene veldig populære blant så vel de yngre som de eldre. Et godt tips er å bestille menyen i ønsket størrelse i like mange porsjoner som det er voksne i selskapet, og supplere med ekstraretter til de yngre i selskapet. Da finner alle garantert noe de liker!

 

mat til konfirmasjon catering fra delicatessen
Tapas er perfekt mat til konfirmasjon – eller andre anledninger hvor det både er barn og voksne i selskapet

 

Vegetarisk tapas

 

Ekstraretter som linseragu, aspargesbønner, bulgursalat, sjampinjong og patatas bravas kan bestilles ved siden av for å tilfredsstille vegetarianere eller veganere i selskapet. Vi har også en vegetar- og vegenvennlig meny med Klassisk Tapas til de som ikke spiser kjøtt eller fisk. Hvis du ønsker vegetariske menyer kan du bare legge til ønsket antall Klassisk Tapas og notere hvor mange vegetarmenyer du ønsker. Det finnes et notat-felt i handlekurven for slike beskjeder, når du legger inn en bestilling.

 

Mat til barn i konfirmasjonsselskaper

 

Det er ikke uvanlig med mange barn i konfirmasjoner, og de yngste liker kanskje ikke alt på menyen. Hvis du bestiller menyer til de voksne, kan du plukke ut noen tapasfavoritter som kan falle barna i smak. Albondigas (spanske kjøttboller), patatas bravas, brød og alioli og kanskje noe ost og skinke er gode alternativer her. Dette er for øvrig populære supplement til alle våre menyer.

 

Generell informasjon om våre menyer

 

All mat leveres i store terracottafat og skåler som kan settes rett ut på buffetbord

Serveringsbestikk følger ikke med, men kan leies hvis ønskelig (gjelder kun store selskap, på forespørsel) 

Kokk kan leies inn på forespørsel, for et mer formelt uttrykk. Ta kontakt med catering@delicatessen.no for forespørsel om kokk

Menyene våre blir porsjonert til antall personer og med rikelig mengde. Liten størrelse tilsvarer lunsjmengde, mens medium er passe for de fleste middagsselskap og stor størrelse passer selskaper med storspiste gjester, hvor man vil forsyne seg flere ganger 

 

catering til konfirmasjon
Klassisk tapas – en populær meny til konfirmasjonen

 

Bestill tapas Oslo

 

Har du spørsmål? Se vår FAQ-side, eller send oss en epost: catering@delicatessen.no