Hvor mange porsjoner bør jeg bestille?

Vår generelle anbefaling er at du bør bestille like mange porsjoner av våre menyer som det er voksne deltakere på middagen eller arrangementet. Menyene Klassisk tapas og Tapas meny kommer i tre størrelser; liten, medium og stor.

Dersom det er snakk om en bestilling av catering til lunsj holder det ofte med liten porsjon av våre menyer. Skal du arrangere et middagsselskap anbefaler vi at du bestiller menyer i medium porsjon. Dersom du skal ha gjester som er storspiste, eller du vet at dere ønsker å forsyne dere mange ganger i løpet av kvelden, kan det være lurt å gå for stor porsjon av menyene.

Skal du arrangere et selskap og bestille mat for mer enn 50 personer? Siden maten vår i utgangspunktet leveres som buffet, i store fat og skåler, hender det at det blir mat til overs ved større arrangementer. Dette er selvsagt veldig individuelt, men vår erfaring er at man kan bestille noen færre porsjoner enn antall deltakere ved større bestillinger. Er du usikker på hvor mange porsjoner du skal bestille til et stort arrangement? Ta kontakt med oss på epost eller telefon: catering@delicatessen.no eller 22 46 72 00.

Du kan se menyene våre her. Hvis du vil legge inn en bestilling klikker du bare på ønsket meny, velger størrelse og trykker på plusstegnet nederst for å legge til så mange porsjoner som du trenger.