Når kan jeg få maten levert og hva koster det?

Du kan få levert mat i hele vår åpningstid, alle dager i uken. Standard leveringstider er kl. 12 – 17 i ukedager og på lørdager, og kl. 12 – 14 på søndager. Vi kan ofte legge til rette for leveranser også utenom kjøkkenets åpningstid og våre standard leveringstider. Hvorvidt vi kan tilby levering utenfor våre standard tider avhenger av hvilken dag det gjelder, og hvor mange andre leveranser vi har den dagen. Generelt anbefaler vi å være ute i god tid når det gjelder forespørseler om senere eller tidligere leveringer, siden det hender at vi blir fullbooket. Hvis du ønsker å sjekke muligheten for levering utenfor våre standard leveringstider kan du kontakte oss på mail eller telefon alle ukedager mellom kl. 10 – 17: catering@delicatessen.no | 22 46 72 00.

Levering på døra koster 450,- innenfor Oslo. Vi bruker en ekstern partner som håndterer alle leveringer for oss, som vi har et godt samarbeid med i mange år. Pris for levering av catering utenfor Oslo avhenger av postnummeret ditt. Du kan sjekke prisen for levering utenfor Oslo ved å legge til produkter i handlekurven på vår bestillingsside, velge dato og klokkeslett for bestillingen din, velge at du ønsker å få maten levert og deretter skrive inn postnummeret ditt. Prisen for levering dukker da opp automatisk.

Vi tilbyr også opphenting av utstyr i etterkant av ditt arrangement eller middagsselskap. Prisen for retur av utstyr er den samme som for levering, og du kan selv velge ønsket dato og tidsrom for opphenting. Les mer om retur eller henting av utstyr på denne siden.