Hvordan blir maten levert?

Alle våre tapasmenyer leveres i fine terracottafat og -skåler. Dette gjelder også eventuelle ekstra retter som du har lagt til i bestillingen din. Om du ønsker at vi leverer de varme rettene ferdig oppvarmet leveres disse i varmekasser, som holder godt på varmen i et par timer. Da kan du med andre ord bare kan sette all mat rett ut på bordet ved levering. De kalde rettene leveres i grønnkasser, og alt du trenger å gjøre før servering er å ta av plasten – samt drysse over garnityr på de rettene som skal ha det. Garnityren leveres i separat emballasje sammen med resten av maten. Generelt anbefaler vi at man varmer opp de varme rettene selv, da dette gir den beste opplevelsen av maten vår.

NB! Noen ganger må du tørke av skålene som den varme maten leveres i, så det kan være lurt å ha tørkepapir tilgjengelig.

Husk at alt utstyr må leveres tilbake til vårt cateringkjøkken. Dette gjelder også varmekasser og grønnkasser som maten leveres i, samt plastbrett som våre sandwicher, wraps samt fingermat-, og pinchos-menyer leveres på. Bestiller du take away-meny eller matkasse leveres dette i engangsemballasje som ikke trenger å leveres tilbake til oss.

Hvis du har bestilt opphenting av utstyr fra vår transportør er det flott om alt utstyr settes samlet, slik at det er enkelt å plukke opp.

Les mer om opphenting av utstyr her.