Hva gjør jeg med kasser, skåler og fat som maten leveres i?

Det er ditt ansvar å returnere ting som varmekasser, skåler og fat som maten leveres i. Merk at dette også gjelder alle de grønne Bama-kassene som kald mat leveres i. Vi tar imot returer av serveringsutstyr mellom kl. 09 – 16 alle hverdager på vårt kjøkken i Olaf Schous vei 2, 0572 Oslo. Hvis du ikke ønsker å returnere utstyret selv kan du bestille opphenting for 450,- innenfor Oslo. Hvis du bor utenfor Oslo avhenger prisen for henting av utstyr av postnummeret ditt. Dette kan du sjekke når du legger inn din bestilling (prisen for retur er samme som prisen for levering).

Henting kan bestilles når du legger inn ordre på nettsiden. Hvis du ikke har bestilt henting, men ønsker å legge til denne tjenesten senere, kan du ta kontakt med oss på epost eller telefon: catering@delicatessen.no | 22 46 72 00

NB! Vi kan ikke garantere at vi alltid er til stede på kjøkkenet under de oppgitte tidspunktene, i tilfelle vi har en stor levering på dagtid for eksempel. Ønsker du å være sikker på at det er noen til stede for å ta imot utstyr kan du ringe oss på 22 46 72 00 for å dobbeltsjekke, eller avtale en tid for retur av utstyr. Det ligger også en garasje ved siden av cateringkjøkkenet, hvor du kan legge igjen utstyr utenom våre åpningstider. Les mer om denne løsningen her.