Det er ingen til stede for å ta imot utstyr, hva gjør jeg?

Hvis ingen er til stede på kjøkkenet når du ønsker å levere tilbake utstyr til oss, kan du sette fra deg utstyret inne i garasjen som ligger ved siden av oss i Olaf Schous vei 2. Garasjen er merket Sinsen Bilvask / Nordic Car Spa, og det pleier å stå et skilt som viser innkjørselen til garasjen ute på fortauet. Her kan du levere tilbake utstyr til kl. 20 alle hverdager, og normalt til kl. 18 på lørdager og søndager. Du kan sjekke oppdaterte åpningstider på Nordic Car Spa ved å besøke deres side på Facebook: Nordic Car Spa facebookprofil.

Ønsker du å levere tilbake utstyr fra catering i garasjen til Sinsen Bilvask / Nordic Car Spa? Les først instrukser for hvordan du gjør dette, på skiltet som sitter på døren inn til kjøkkenet vårt. Utstyret skal settes så pent og samlet som mulig, innerst til høyre i garasjen. Husk også å merke utstyret godt slik at vi vet hvem som har levert det tilbake. Dette kan du enten gjøre ved å legge ved utskrift av din ordrebekreftelse, eller ved å legge ved et A4-ark hvor du skriver fullt navn og ditt ordrenummer (dette finner du i bekreftelseseposten fra oss).

For å komme deg inn i garasjen må du kjøre mot porten, som da åpner seg automatisk. Merk at med mindre garasjeporten står åpen, er det ikke mulig å komme seg inn i garasjen uten bil.